Endpoint Management

Header afbeelding

Endpoint Management

Medewerkers verwachten tegenwoordig meer vrijheid dan ooit tevoren als het gaat om waar, wanneer en hoe ze kunnen werken. Hierdoor ontstaat een enorme druk op de IT afdeling om zich aan te passen aan het snel veranderende IT landschap. Tegelijkertijd dienen ze kosten te besparen, het bedrijf te beschermen en de productiviteit van de medewerkers te verhogen.

De uitdaging voor de beheerder is om de diversiteit in besturingssystemen, applicaties, platforms en apparaten te beheren, te beveiligen en ongeacht de locatie beschikbaar te maken. De Symantec Endpoint Management oplossingen bieden de IT afdeling de benodigde flexibiliteit om de vrijheid van de medewerker te garanderen binnen het hedendaagse grenzeloze bedrijfsnetwerk.

Symantec Endpoint Management is een op Altiris technologie gebaseerd platform dat Software Deployment, Patch Management, Reporting, Discovery & Inventory, OS Migratie, Proces Automation, Remote Mangement en Asset Management verzorgt binnen 1 console.

Het portfolio bestaat uit de volgende oplossingen:

Afspraak maken?

Wij staan u graag te woord!

Bel 06 30571921 of stuur een e-mail

Geïntereseerd in Cloud oplossingen?

Wij begrijpen dat de aard van de bedrijfsvoering per bedrijf verschilt. Een advies op maat is daarom belangrijk. Wij komen dan ook graag langs voor een toelichting en om te kijken welke oplossing het best bij uw organisatie past.

Afspraak maken